Personlig veiledning og kurs

En sunn kropp og sjel må både ha aktivitet og riktig drivstoff. Forskningen viser tydeligere enn noensinne en klar sammenheng mellom mat, aktivitet, livsstil og mental helse. Personlig tror jeg på at absolutt alt vi gjør og spiser henger sammen med hvordan vi har det i kroppen, hodet og sjelen vår.

Flere og flere ønsker å spise plantebasert på grunn av helse, miljø eller dyrevelferd. Som kunde hos meg er jeg opptatt av at du forstår mekanismene som ligger bak valgene vi tar, og konsekvensene av disse. Et informert valg er et godt valg, og det er lettere å gjøre endringer når du har gode grunner for å gjøre det. 

Personlig veiledning

Jeg tilbyr personlig veiledning, enten online eller en-til-en hvor du får et skreddersydd plantebasert helseprogram for dine behov og preferanser.

Kurs i plantebasert kost

Jeg holder gjerne matlagnings- og informasjonskurs privat, eller i større grupper. Matlagningskursene er for alle som har lyst på litt starthjelp innen plantebasert kost, eller som bare vil ha en spennende, smakfull og informativ kveld med vennegjengen eller jobben.

Ta kontakt på emiliestray@gmail.com så finner vi ut hva som passer for deg:)